Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Martin Lukeman

Jimmy Hendriks uitgeschakeld op Euro Tour in Hildesheim

Vrijdagmiddag is de tweede Euro Tour van het jaar van start gegaan, de German Darts Championship in Hildesheim. In de derde partij kwam Jimmy Hendriks in actie, maar kon weinig voor elkaar krijgen. De Nederlander werd met duidelijke cijfers verslagen door Martin Lukeman. Lees hier meer.

Jimmy Hendriks had de bull gewonnen en mocht de partij beginnen. Hij deed dit echter niet goed, Martin Lukeman brak hem meteen met een 17-darter. Deze break werd een leg later verzilverd met een 64-finish voor 2-0. In de derde leg was het Lukeman die opnieuw erg sterk qua scores. Hierdoor kreeg Hendriks in zijn eigen leg opnieuw geen kans, via dubbel 16 werd er wederom een break geplaatst. Ook deze break werd verzilverd en zo stond hij al snel op een 4-0 voorsprong. Hendriks kreeg vervolgens in zijn eigen leg zijn eerste pijl op de dubbel, een 170-finish werd gemist op de bull. Hierdoor kwam ‘Smash’ in 14 darts op matchpoint.

Toch deed Hendriks nog wat terug. Met een 68-finish brak Hendriks terug en hield in 19 darts zijn eigen leg om terug te komen tot 5-2. Lukeman liet het niet verder komen. In leg 8 produceerde de Engelsman een 180’er en sloot de wedstrijd af met een 136-finish!

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Martin Lukeman: 92,11 / 46,2%
Jimmy Hendriks: 83,64 / 66,7%

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *