Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

John O’Shea en Scott Waites bereiken World Masters finale

Afgelopen avond werden in de Circus Tavern de halve finales bij de heren voor de World Masters gespeeld. Lees hier de wedstrijdverslagen van de halve finales terug. 

Mario Vandenbogaerde vs John O’Shea
Mario Vandenbogaerde begon de eerste halve finale, waarvan het format best of 9 sets is. Vandenbogaerde miste een 64-finish in zijn eigen leg, via D5 brak O’Shea gelijk. O’Shea miste een 144-finish voor de set, maar mocht terug komen en pakte via D6 de eerste set. O’Shea miste in de eerste leg van de tweede een 64-finish, waardoor Vandenbogaerde met een 60-finish brak. Vandenbogaerde miste een 121-finish voor de set, via D5 brak de Ier terug naar 1-1 in de tweede set. In de beslissende leg miste O’Shea twee setdarts, met een 111-finish pakte Vandenbogaerde de set af en kwam zo op 1-1 in sets. Met een 76-finish hield de Belg zijn eigen leg en kwam 1-0 voor in zijn eigen set. Met een 17-darter hield O’Shea ook zijn eigen leg. Met een 72-finish pakte O’Shea de derde set. Via D10 hield O’Shea zijn eigen leg in de vierde set. Met een 80-finish hield O’Shea voor het eerst zijn eigen set en ging zo de pauze in met een 3-1 voorsprong in sets.

Na de pauze begon Vandenbogaerde goed door zijn eigen leg in de vijfde set te houden met een 56-finish. Met een 13-darter hield O’Shea zijn eigen leg. In de beslissende leg miste de Belg 2 darts op dubbel 8 voor de set, met een 17-darter kwam ‘The Joker’ op een 4-1 voorsprong in sets. O’Shea begon goed aan de zesde set, met een 66-finish kwam de Ier op matchpoint. In de tweede leg miste Vandenbogaerde twee darts op de dubbel, met een 83-finish plaatste de Ier zich voor de finale; 5-1!

Gemiddeldes:
John O’Shea: 91,55
Mario Vandenbogaerde: 90,04

Michael Warburton vs Scott Waites
Scott Waites begon de tweede halve finale. Waites begon goed met een 106-finish in zijn eigen leg. Warburton miste een 80-finish, Waites profiteerde meteen met een 68-finish en pakte daarmee de eerste set. Met een 20-darter hield Warburton zijn eigen leg in de tweede set. Met een 13-darter hield Waites zijn eigen leg. Met een prachtige 78-finish hield Warburton zijn eigen leg voor 1-1 in sets. Met een 96-finish brak Warburton naar een 1-0 voorsprong in de derde set. Met een 18-darter brak Waites gelijk terug. Met een hele belangrijke 62-finish pakte Waites de derde set, met Warburton wachtend op dubbel 12! Warburton miste een 76-finish op tops, met een 86-finish brak Waites in de eerste leg van de vierde set. Warburton miste 3 darts op de dubbel voor de rebreak, via D4 gingen de heren pauzeren met een 3-1 voorsprong voor ‘Scotty 2 Hotty’.

Na de pauze begon Waites fantastisch, hij hield zijn eigen leg met een 164-finish! Met een 13-darter brak Waites en kwam zo op een 4-1 voorsprong in sets. Waites miste in de eerste leg van de zesde set 3 darts op de dubbel, met een 60-finish hield de Welshmen zijn eigen leg. Met een 19-darter hield Waites zijn eigen leg. Waites miste 4 matchdarts, maar Warburton wist de set ook niet te pakken, waardoor Waites via D2 alsnog met 5-1 in sets te winnen

Gemiddelde:
Scott Waites: 91,28
Michael Warburton: 81,96

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *