Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Ryan Joyce

Joyce had last van blessures: ‘Ik kon niet trainen’

Ryan Joyce verraste afgelopen weekend door de kwartfinales van de World Series of Darts Finals te bereiken. Toch heeft de Engelsman een moeilijke periode achter de rug, hij kampte met meerdere blessures. Darts Actueel sprak met Joyce over het afgelopen jaar.

“Ik denk niet aan dit jaar, omdat ik niet heb kunnen trainen. Ik had een longontsteking in één van mijn longen aan het begin van het jaar, wat mij stopte voor het trainen en voorbereiden voor de Pro Tours. Daarnaast had ik een schouderblessure en een rugblessure die ik heb opgelopen tijdens het spelen van golf. Misschien moet ik stoppen met het spelen van golf. Al deze kleine probleempjes en dingen waarvan je denkt dat je kunt trainen, maar je lichaam wil het niet doen. Je moet dus gewoon wachten tot je volledig genezen bent.”, aldus Joyce terugkijkend op afgelopen jaar.

Toch ziet Joyce positief vooruit op de laatste maanden van het jaar, de Engelsman kan weer trainen en hoopt dat het goed gaat uitpakken op het WK. “Ik voel me nu goed en ik oefen elke dag weer. Hopelijk zie ik de komende maanden, vooral bij het WK, het voordeel van goed oefenen.”

Bekijk hieronder het complete interview van ‘Relentless’, na zijn 6-5 zege op Danny Baggish.

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *