Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Jules van Dongen

Jules van Dongen krijgt uitnodiging voor US Darts Masters

Dinsdagavond heeft de PDC meer nieuws bekend gemaakt over de World Series in Amerika, de US Darts Masters. De vier tourkaarthouders uit Noord-Amerika hebben een uitnodiging gekregen. Lees er hier meer over.

Na twee jaar afwezigheid keert de US Darts Masters dit jaar terug in Madison Square Garden in New York. Op 3 en 4 Juni nemen 8 wereldspelers het op tegen de 8 beste spelers uit Noord-Amerika.

De PDC heeft dinsdagavond bekend gemaakt dat Danny Baggish, Jules van Dongen, Jeff Smith en Matt Campbell 4 van de 8 Noord-Amerikaanse spelers zijn, zij zijn namelijk in het bezit van een PDC-tourkaart. De andere 4 plekken komen uit twee kwalificatietoernooien op 13 Mei, voorafgaand het eerste weekend van de CDC Tour. De winnaars van elk toernooi kwalificeren zich, net als de top twee van een Order of Merit gebaseerd op de twee toernooien.

Naast dat deze spelers een poging mogen wagen op de US Darts Masters, kwalificeren ze zich ook automatisch voor de North American Championship. Dit is een toernooi waar de 8 Noord-Amerikaanse spelers het in knock-out tegen elkaar opnemen, waarbij de winnaar zich kwalificeert voor het aankomende PDC WK.

Programma:

Vrijdag 3 Juni – 01:00 Nederlandse tijd
8x Eerste Ronde US Darts Masters

Zaterdag 4 Juni – 19:00 Nederlandse tijd
Kwartfinales, halve finales en finale North American Championship

Zaterdag 4 Juni – 01:00 Nederlandse tijd
Kwartfinales, halve finales en finale US Darts Masters

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *