Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Kamphuis en Olde Kalter spelen gelijk, play-offs spelers bekend

Afgelopen avond werd de zesde week van de Dutch Darts Quarantine League afgesloten met Vincent Kamphuis tegen Dennie Olde Kalter. Olde Kalter moest winnen om hoop te houden op de play-offs. Lees hier meer.  

Vincent Kamphuis begon de wedstrijd, omdat hij de bull wist te winnen. Olde Kalter begon echter sterker aan de partij, maar miste 4 darts op de dubbel waardoor Kamphuis met een 74-finish zijn eigen leg hield. Met een 19-darter hield Olde Kalter zijn eigen leg voor 1-1. Met een 18-darter hield Kamphuis zijn eigen leg, voordat Olde Kalter met een 17-darter er 2-2 van maakte.

In de vijfde leg wist Olde Kalter 180 te gooien om 50 over te laten, maar met een 106-finish hield Kamphuis alsnog zijn eigen leg. In leg 6 miste Kamphuis twee darts voor de break, via dubbel 2 hield Olde Kalter zijn eigen leg voor 3-3. In de zevende leg plaatste Olde Kalter de eerste break via dubbel 14 voor 4-3. De break werd niet verzilverd, want de speler uit Epe brak via dubbel 16 terug naar 4-4.

In de negende leg produceerde Olde Kalter een 16-darter en plaatst zo de derde break op een rij. Ook dit keer wist de speler uit Hengelo de break niet te verzilveren, met een 62-finish kwam Kamphuis terug tot 5-5. Kamphuis gooide vervolgens een 180’er in zijn eigen leg en dit resulteerde in het eerste punt. Dit betekende ook dat hiermee de 4 spelers voor de play-offs bekend zijn; Kevin Doets, Heine Uuldriks, Berry van Peer en Owen Roelofs. Olde Kalter gooide een goede eigen leg, inclusief een 180, en pakte via tops toch nog een punt; 6-6!

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Vincent Kamphuis: 76,9 / 25%
Dennie Olde Kalter: 76,7 / 32%

Image courtesy of FOTO: Richard Ruijg (Darts Actueel)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *