Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Kayden Milne

Kayden Milne en Ben Robb slaan toe in Nieuw-Zeeland

Afgelopen weekend werden er in Hamilton twee toernooien voor de Nieuw-Zeelandse tour afgewerkt. De jonge Kayden Milne won zijn allereerste titel, terwijl Ben Robb ook weer succes was. Lees hier meer.

De 22-jarige Kayden Milne heeft afgelopen zaterdag zijn allereerste DPNZ Tour op zijn naam geschreven. Milne, die vorig jaar zijn debuut maakte op de World Series in Nieuw-Zeeland, versloeg op weg naar de titel de nummer 1 geplaatste Ben Robb in de halve finales met 6-3 en de nummer 2 geplaatste Warren Parry met 7-3 in de finale.

Afgelopen zondag was Ben Robb opnieuw succesvol, hij won alweer zijn vijfde toernooi van het jaar. Op weg naar de finale moest de Nieuw-Zeelander twee keer een beslissende leg spelen, tegen Josh Roberts en Jaymie Hilton-Jones. In de halve finales revancheerde hij zich en versloeg hij dit keer Milne wel, met een 6-3 zege bereikte hij de finale. In de finale trof hij opnieuw Puha. Puha kwam 5-4 voor, maar zag Robb met finishes van o.a. 75 en 116 de laatste drie legs pakken voor de titel.

Uitslagen

DPNZ Tour 7
Halve finales
Kayden Milne 6-4 Ben Robb
Warren Parry 6-4 Tekina Weko

Finale
Kayden Milne 7-3 Warren Parry

DPNZ Tour 8
Halve finales
Ben Robb 6-3 Kayden Milne
Haupai Puha 6-3 Warren Parry

Finale
Ben Robb 7-5 Haupai Puha

Stand DPNZ Tour

Ben Robb en Haupai Puha blijven op de eerste en tweede plaats, terwijl Kayden Milne met zijn allereerste titel opgeklommen is naar plaats 3. Aan het einde van het seizoen plaatst de top 16 zich voor de play-offs, waarbij de winnaar zich plaatst voor het aankomende PDC WK.

  1. Ben Robb 128
  2. Haupai Puha 96
  3. Kayden Milne 84
  4. Warren Parry 76
  5. Tukino Weko 52
  6. John Hurring 44
  7. Mark Cleaver 40
  8. Craig Caldwell 36
Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *