Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Keane Barry

Keane Barry duidelijk te sterk voor matige Van Duijvenbode

Afgelopen middag werden de eerste 8 tweede ronde wedstrijden van de Hungarian Darts Trophy afgewerkt. In de zevende partij kwam de nummer 11 geplaatste Dirk van Duijvenbode in actie tegen de talentvolle Keane Barry. Lees hier meer.

Dirk van Duijvenbode begon zijn eerste partij als geplaatste speler op de Euro Tour, maar leverde meteen zijn eigen leg in. Met een 13-darter plaatste Keane Barry meteen de break. De break werd verzilverd met een 19-darter voor een 2-0 voorsprong. Van Duijvenbode hield in zijn eigen leg wel zijn eigen leg en kwam via dubbel 16 terug tot 2-1. In de vierde leg miste Barry 5 pijlen op de dubbel, waardoor de Nederlander via dubbel 8 terug brak naar 2-2. Een matige leg volgde, maar het was toch Van Duijvenbode die via tops voor het eerst op voorsprong kwam. Barry bleef erg koel en kwam met een 14-darter langszij; 3-3.

Die 14-darter werd gevolgd door een 13-darter, waardoor de Ier voor de tweede keer brak. Ondanks dat ‘The Titan’ met een maximale score begon, was het Barry die via dubbel 8 de break verzilverde en op een 5-3 voorsprong kwam. Een leg later was het einde daar voor de Nederlander, met een 70-finish zorgde ‘Dynamite’ voor de uitschakeling van Van Duijvenbode.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Keane Barry: 95,07 / 40%
Dirk van Duijvenbode: 84,65 / 30%

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *