Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Kevin Burness

Kevin Burness de sterkste in derde groep Live League

Kevin Burness heeft de derde week van de tweede fase van de Live League gewonnen. In de finaleavond bleef hij ongeslagen. Lees hier meer.

De afgelopen drie weken namelijk elke week 12 verschillende spelers het tegen elkaar op, waar de beste 6 spelers zich plaatsten voor de finaleavond op de zaterdag. De finalisten en de nummer 3 plaatsten zich voor Champions Week van 9 t/m 14 augustus. Conan Whitehead en Fallon Sherrock wonnen de eerste twee weken.

Deze week was Kevin Burness de beste in Groep A over drie dagen. In Groep C wisten Scott Williams en Arron Monk zich te plaatsen voor de finaleavond. In Groep B wisten Conor Heneghan, Robert Owen en Chas Barstow de groep door te komen en mochten terug komen op zaterdag.

Uiteindelijk was het wederom Kevin Burness die succesvol was op de finaleavond. In de groepsfase was hij te sterk voor Robert Owen (4-2) en Arron Monk (4-1). In de halve finales werd Conor Heneghan met 4-2 verslagen. In de finale was wederom Arron Monk de tegenstander. Dit keer werd het spannender, maar wist ‘Ironman’ met een 14-darter de finale met 4-1 te winnen.

Bekijk hieronder alle uitslagen.

Uitslagen Groep A
Kevin Burness 4-2 Robert Owen
Kevin Burness 4-1 Arron Monk
Arron Monk 4-2 Robert Owen

Uitslagen Groep B
Conor Heneghan 4-3 Scott Williams
Chas Barstow 4-3 Conor Heneghan
Chas Barstow 4-1 Scott Williams

Halve finales
Kevin Burness 4-2 Conor Heneghan
Arron Monk 4-2 Chas Barstow

3/4 Plaats
Chas Barstow 4-3 Conor Heneghan

Finale
Kevin Burness 4-3 Arron Monk

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *