Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Kevin Doets

Kevin Doets blijft koploper Dutch Darts Quarantine League na zege op Kamphuis

Afgelopen avond kwam de koploper van de Dutch Darts Quarantine League in actie. Hij nam het op tegen Vincent Kamphuis. Lees hier alles terug over het wedstrijdverloop. 

Vincent Kamphuis begon scherp aan de wedstrijd, hij won de bull. In de eerste leg miste Kevin Doets de bull voor een 170-finish, maar via dubbel 10 hield Kamphuis zijn eigen leg. Via dubbel 8 hield Doets ook zijn eigen leg, waardoor het 1-1 werd. In de derde leg plaatste Doets de break met een 14-darter. In de vierde leg miste Kamphuis een 110-finish voor de rebreak, waardoor Doets via dubbel 8 de break verzilverde voor 3-1.

Met een belangrijke 68-finish hield Kamphuis zijn eigen leg en kwam zo terug tot 3-2. Met o.a. een score van 174 wist Doets zijn eigen leg in 14 darts te houden. In leg 7 plaatste de 22-jarige Nederlander de tweede break, met een 18-darter werd het 5-2. Kamphuis bleef goed door gooien, want met een 141-finish brak Kamphuis terug naar 5-3. Via dubbel 10 werd de break verzilverd er werd het 5-4.

In de tiende leg miste Kamphuis dubbel 16 op een 140-finish om er 5-5 van te maken, via tops pakte Doets het eerste punt. In de elfde leg stond Kamphuis na 12 darts op dubbel 16, maar doordat hij 9 darts op de dubbel miste pakte Doets met een 19-darter de 7-4 overwinning.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Kevin Doets: 84,4 / 32%
Vincent Kamphuis: 79,2 / 24%

Na afloop had Doets het volgende te vertellen: “Ik begon aardig, ik werd beter de gedurende wedstrijd. De 141-finish van Vincent was wel een beetje een keerpunt in de wedstrijd, toen raakte ik het een beetje kwijt en hij kwam er beter in. In de laatste leg had ik veel geluk dat hij de dubbels miste, anders was het gewoon 6-5 geworden en had alles nog gekund. Maar gelukkig gewonnen, tevreden”

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Kevin Doets blijft koploper Dutch Darts Quarantine League na zege op Kamphuis