Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Kevin Doets

Kevin Doets blijft ongeslagen in Dutch Darts Quarantine League

Afgelopen avond kwam de koploper van de Dutch Darts Quarantine League in actie, hij nam het op tegen Dennie Olde Kalter die de punten hard nodig had. Lees hier meer.

Dennie Olde Kalter mocht de partij beginnen, doordat hij de bull won. Beide heren begonnen scherp, maar dankzij een 76-finish plaatste Kevin Doets de eerste break. De break werd verzilverd met een 18-darter voor 2-0. In de derde leg plaatste Doets nog een break met een belangrijke 86-finish, Olde Kalter was wachtend op tops.

In de vierde leg miste Doets 6 darts op de dubbel om 4-0 voor te komen, Olde Kalter stapte meteen in en brak met een 52-finish terug. De break werd verzilverd met een 19-darter en zo stond het 3-2. Met een 17-darter hield Doets zijn eigen leg voor 4-2. In leg 7 produceerde de 21-jarige Nederlander een 108-finish in 15 darts voor een 5-2 voorsprong.

In leg 8 miste Olde Kalter twee darts op de dubbel om terug te breaken, hierdoor pakte Doets via dubbel 9 het eerste punt; 6-2. Met een goede 14-darter kwam de speler uit Hengelo terug tot 6-3. Meer zat er niet in voor Olde Kalter, want met een geweldige 158-finish in 15 darts wist Doets met 7-3 te winnen.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Kevin Doets: 82,3 / 41%
Dennie Olde Kalter: 79,4 / 30%

Bekijk de wedstrijd hieronder terug.

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *