Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Kevin Doets

Kevin Doets blijft ongeslagen na overwinning op Roelofs

Afgelopen avond stond de kraker tussen Kevin Doets en Owen Roelofs gepland in de Dutch Darts Quarantine League. Kevin Doets was met 9 punten koploper, terwijl Owen Roelofs op een keurige tweede plaats stond met 7 punten. Lees hier een wedstrijdverslag. 

Kevin Doets mocht de partij beginnen, omdat hij de bull had gewonnen. Beide heren begonnen matig aan de eerste leg, maar uiteindelijk hield Doets zijn eigen leg via dubbel 4. In de tweede leg miste Roelofs twee darts op tops om zijn eigen leg te houden, met een 60-finish plaatste Doets meteen de break. Roelofs gooide een goede derde leg, waardoor hij in 16 darts terug brak naar 2-1. Met een knappe 73-finish brak Doets terug en verzilverde de break met een 74-finish voor een 4-1 voorsprong.

In de zevende leg gooiden Roelofs een matige eigen leg, Doets stapte in en plaatste de derde break van de partij met een 58-finish. De break werd verzilverd via dubbel 4 en zo pakte Doets erg snel het eerste punt. Roelofs gaf niet op en bleef strijden voor dat andere punt. Zo gooide de speler uit Ochten een 180’er en een 155-finish via de bull en kwam daarmee terug tot 6-2. In de negende leg miste Doets dubbel 5 voor de wedstrijd, Roelofs profiteerde en brak met een 86-finish naar 6-3.

Met zijn derde 180’er hield Roelofs zijn eigen leg in 13 darts en zo werd het 6-4. In de elfde leg produceerde Doets zijn tweede 180’er en wist via dubbel 4 toch de partij naar zich toe te trekken; 7-4.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Kevin Doets: 83,50 / 41%
Owen Roelofs: 84,7 / 29%

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *