Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Kevin Doets

Kevin Doets scorend veel te sterk voor Goffin

De German Darts Open is begonnen en Kevin Doets mocht aftrappen, dit deed hij tegen Callum Goffin. Kevin Doets liet weinig over van Goffin. Zowel scorend als dubbelend was Doets sterker en dit leverde hem een 6-2 overwinning op. Lees hier alles over deze partij.

Kevin Doets en Callum Goffin moesten in de eerste partij van de middag nog hun draai vinden. De eerste twee legs waren scorend al niet goed genoeg en er werd ook nog met de dubbels geknoeid. De legs werden wel eerlijk verdeeld en het stond zo dus 1-1.

Het initiatief werd vervolgens gegrepen door Kevin Doets. Met een scorend ijzersterke leg wist hij zijn leg te houden en Doets wist ook te profiteren van het feit dat Goffin niet in vijf beurten uit was. Met een 104-finish wist Kevin Doets de break ook nog te verzilveren en zo had hij het initiatief stevig in handen.

Callum Goffin kon ook geen druk meer krijgen op Doets. Scorend was het niet goed genoeg om druk te krijgen op de legs van de tegenstander. Goffin mocht de zevende leg nog houden, in de achtste leg ging Doets er met een 180’er vandoor. Met een 14-darter sloot Kevin Doets de partij af. Het was een sterke partij van Doets waarin hij vier 180’ers gooide en een gemiddelde van 96.39 gooide.

Gemiddelde / dubbelpercentage:
Kevin Doets: 96.39 / 35%
Callum Goffin: 83.23 / 22%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *