Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Martijn Kleermaker

Kleermaker in moeizame partij langs Vandenbogaerde

Vrijdagmiddag is de tweede Euro Tour van het jaar van start gegaan, de German Darts Championship in Hildesheim. In de vierde partij was het de beurt aan Martijn Kleermaker. In een moeizame partij wist hij met 6-4 te winnen van Mario Vandenbogaerde. Lees hier meer.

Het was Mario Vandenbogaerde die de partij opende. Met een knappe 71-finish hield Vandenbogaerde zijn eigen leg. Martijn Kleermaker antwoordde meteen en bracht via dubbel 9 de stand op 1-1. Vandenbogaerde hield vervolgens wederom zijn eigen leg, dit keer in 16 darts. In de vierde leg kreeg de Belg zijn eerste breakkans, na het gooien van de eerste 180’er. Een 70-finish werd gemist, waardoor Kleermaker via dubbel 2 alsnog zijn eigen leg hield voor 2-2.

In leg 8 leek Vandenbogaerde de eerste break te plaatsen, maar miste de bull nipt voor een 124-finish. Met een hele belangrijke 102-finish wist Kleermaker toch zijn eigen leg te houden voor 4-4. Een leg later was het ‘The Dutch Giant’ die wel wist te breaken. Met een 96-finish in 15 darts brak Kleermaker en kwam op matchpoint; 5-4. Toch leek het erop dat ‘Super Mario’ meteen terug zou breaken. Vandenbogaerde miste een 56-finish, waarna Kleermaker met een 79-finish 6-4 won.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Martijn Kleermaker: 93,26 / 44,4%
Mario Vandenbogaerde: 86,31 / 46,2%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *