Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Martijn Kleermaker

Kleermaker uitgeschakeld: verliest van Campbell

Na de stunt op Nathan Aspinall is Martijn Kleermaker er niet in geslaagd de laatste 16 te halen van de Players Championship Finals. Canadees Matt Campbell was te sterk met 6-4. Lees hier meer.

Martijn Kleermaker begon zijn Players Championship Finals met een grote stunt door de finalist van de Grand Slam of Darts, Nathan Aspinall met 6-4 naar huis te sturen. Matt Campbell was vrijdagmiddag met 6-3 te sterk voor Steve Beaton.

De wedstrijd ging lang gelijk op, de eerste 6 legs gingen met de darts mee. Kleermaker hield zijn eigen legs in 3 keer 18 pijlen, Campbell deed hij in 18,17 en 14 darts. In de zevende leg miste Campbell twee pijlen op de dubbel voor de break, maar mocht terugkomen nadat Kleermaker zelf 3 pijlen op tops miste. Nu profiteerde de Canadees wel en zorgde via dubbel 10 voor de eerste break van de partij; 4-3.

Campbell verzilverde deze break ook, met een 13-darter kwam hij op matchpoint; 5-3. Kleermaker hield met een 71-finish nog wel hoop om de laatste 16 te halen, door terug te komen tot 5-4. Echter kwam een beslissende leg er niet, ‘The Ginga Ninja’ gooide dubbel 7 voor zijn eerste laatste 16 op een TV-toernooi (6-4).

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Matt Campbell: 93,37 / 42,9%
Martijn Kleermaker: 89,58 / 26,7%

Image courtesy of FOTO: Kieran Cleeves (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *