Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Klose, Kurz, Horvat en Bilderl laatste kwartfinalisten van Duitse SuperLeague

Afgelopen weekend namen de 8 spelers uit groep B het voor de tweede keer op in de Duitse SuperLeague. Welke 4 spelers wist zich te kwalificeren voor de finaledag? Lees hier meer.

Daniel Klose is na 14 gespeelde wedstrijden als eerste geëindigd in Groep B. In het eerste weekend wist hij slechts één wedstrijd te verliezen. In de tweede weekend wist Klose twee wedstrijden te verliezen, dit was tegen Maik Langendorf (6-1) en Rene Eidams (6-3). Klose was voor de andere 5 tegenstander allemaal te sterk, waaronder tegen Nico Kurz.

Nico Kurz is tweede geworden in groep B, hij verloor in het tweede weekend ook twee wedstrijden. Kurz begon het weekend met 5 winstpartijen, maar de laatste 2 partijen gingen verloren. Manfred Bilderl en Daniel Klose waren allebei met 6-4 te sterk.

Dragutin Horvat begon het weekend als koploper aan de groep, maar wist die positie niet vol te houden. Afgelopen zaterdag verloor die alle 4 partijen, waardoor hij naar een vierde plaats zakte. Zondag ging het beter voor ‘Braco’, hij won zijn laatste 3 partijen waardoor hij dus op een derde plaatste eindigde.

Manfred Bilderl is de laatste speler die een ticket pakte voor de finaledag volgende week. Hij bleek erg spannend te worden met Maik Langendorf. Beide heren hadden met nog twee wedstrijden te spelen, hetzelfde aantal punten. Bilderl boekte een belangrijke overwinning op Kurz, terwijl Langendorf in een beslissende leg verloor van Eidams. Dit betekende dus dat Bilderl slechts 4 legs nodig had om zich te plaatsen. De tegenstander in de laatste partij was, Maik Langendorf. Bilderl begon veel beter aan de partij en kwam al snel 5-1 voor. Langendorf kwam nog wel terug tot 5-5, maar de laatste leg ging naar Bilderl voor een 6-5 overwinning.

Zondag 14 juni staat de finaledag van de Duitse SuperLeague op het programma. Dan worden de kwartfinales, halve finales en de finale gespeeld. De loting ziet er als volgt uit:

Gabriel Clemens vs Manfred Bilderl
Nico Kurz vs Kevin Münch
Daniel Klose vs Michael Unterbuchner
Steffen Siepmann vs Dragutin Horvat

Bekijk hieronder de eindstand van Groep B:

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Klose, Kurz, Horvat en Bilderl laatste kwartfinalisten van Duitse SuperLeague