Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search
Diogo Portela

Kom jij uit Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Suriname? Doe mee met dit PDC-toernooi!

Altijd al gedroomd om je land te vertegenwoordigen op een WK darts? Het kan echt! De PDC organiseert namelijk van 15 tot 18 juni de PDC World Cup of Darts: het WK voor landenteams. Voor het eerst is er een aparte qualifier voor Latijns-Amerika.

Landen als Aruba, Curaçao, Sint Maarten en Suriname kunnen zich daar ook voor inschrijven. Tussen 12-14 mei hebben alle Zuid-Amerikaanse en Caribische landen in Costa Rica de mogelijkheid zich te plaatsen. Ieder land mag maximaal 2 koppels sturen (4 darters).

Deelnemen aan WK
Grote kans dat er vanuit Aruba, Curaçao, Sint Maarten en Suriname nog geen initiatief is genomen om een team te sturen naar Costa Rica. En daar kan jij gebruik van maken! Ben jij afkomstig uit die landen of woon je daar? Stuur een mailtje naar CDLCinfo@champdarts.com en kijk wat de mogelijkheden zijn. Eén extra dingetje: inschrijving is $100 per koppel.

Waarom niet Brazilië?
De afgelopen 6 jaar kreeg Brazilië een automatisch ticket naar het toernooi dat vanaf dit jaar volledig met koppels gespeeld zal worden. Door tegenvallende resultaten van Diogo Portela in het professionele circuit, is automatische kwalificatie niet meer te beargumenteren.

Na Brazilië zullen landen als Guyana, Costa Rica en Argentinië tot de topfavorieten behoren.

Image courtesy of FOTO: Taylor Lanning (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Kom jij uit Aruba, Curaçao, Sint Maarten of Suriname? Doe mee met dit PDC-toernooi!