Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Konterman en Doets spelen gelijk na geweldig partij in Dutch Darts Quarantine League

Afgelopen avond kwam Arjan Konterman voor de laatste keer in actie tijdens de Dutch Darts Quarantine League. Hij moest het opnemen tegen koploper Kevin Doets. Lees hier meer. 

Kevin Doets won de bull en mocht daarom de wedstrijd beginnen tegen Arjan Konterman. Konterman begon ijzersterk met scores van 140-100-180 en een 81-finish in 11 darts voor de break. De break werd verzilverd met een 13-darter en zo kwam Konterman op een 2-0 voorsprong. Met een hele knappe 121-finish in 12 darts hield Doets zijn eigen leg en kwam daarmee terug tot 2-1.

Met een belangrijke 63-finish hield Konterman de break vast en kwam op een 3-1 voorsprong. In 16 darts hield Doets vervolgens zijn eigen leg. In de zesde leg miste Konterman twee darts op dubbel 16 voor een 71-finish, via dubbel 18 brak Doets terug naar 3-3. De break werd met een 16-darter verzilverd en zo pakte de jonge Nederlander voor het eerst de voorsprong. Met een 17-darter hield Konterman zijn eigen leg om de stand op 4-4 te zetten.

Met een knappe 14-darter behield Doets zijn eigen leg. In leg 10 brak Doets zijn landgenoot met een 71-finish en pakte daarmee het eerste punt; 6-4. Konterman gaf niet op, met een 86-finish brak de speler uit Staphorst terug naar 6-5. In de laatste leg van de wedstrijd begon Konterman met 140 en 180 en wist uiteindelijk via tops er 6-6 van te maken!

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Arjan Konterman: 94,3 / 43%
Kevin Doets: 95,3 / 35%

Bekijk de wedstrijd hieronder terug!

Image courtesy of FOTO: Jos Groen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Konterman en Doets spelen gelijk na geweldig partij in Dutch Darts Quarantine League