Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Krembassy dag 1; Voorrondepartijen staan op het programma

Zaterdagmiddag om 13:00 start de vierde editie van de Krembassy. Op zaterdag 6 juli staan de acht voorrondepartijen op het programma in Café Kremer. Lees hier meer.

Middagsessie (vanaf 13:00 uur)
Krembassy 2019 begint met de voorrondepartij tussen Martijn Mijnheer en Julian Drenthen. De winnaar zal maandagavond wederom in actie komen tegen titelverdediger Christian Kist. In de tweede partij van de middag zal Alexander Pas in actie komen, hij treft Ansjelo Gerritsen. De winnaar van die partij komt in de eerste ronde de eerste winnaar van de Krembassy tegen, Cor Zorgdrager. In de derde partij van de middag spelen Bert de Lange en Marcel Snippe tegen elkaar. De winnaar speelt zondagavond weer tegen Bennie Gerrits. In de laatste partij van de middag komt Rick Ebeltjes, uit Klazienaveen, aan de oche tegen Mark Meijer.

Avondsessie (vanaf 19:00 uur)
De avondsessie start om 19:30 uur met Gerwin Plaggenmars tegen Yoeri Peters. De winnaar speelt pas dinsdagavond weer, dan is Bart Blokhuis de tegenstander. In de tweede partij van de avond spelen Sander Koninenbelt en Machiel Stoffers tegen elkaar. De winnaar speelt maandagavond tegen Henry Smit. In de derde partij komt voormalig Nederlandse jeugdselectiespeler Jeffrey Ballast in actie, hij speelt tegen Iwan Terschegget die tijdens de laatste qualifier erg goed speelde. Dag 1 wordt afgesloten met Levi de Witte tegen Geoffrey Meijering. De winnaar treft maandagavond Wim Zomer in de eerste ronde.

Overzicht
Bekijk hieronder het complete programma van dag 1:
13.00 – Martijn Mijnheer vs Julian Drenthen
14.00 – Alexander Pas vs Ansjelo Gerritsen
15.00 – Bert de Lange vs Marcel Snippe
16.00 – Rick Ebeltjes vs Mark Meijer
19.30 – Gerwin Plaggenmars vs Yoerie Peters
20.30 – Sander Koninenbelt vs Machiel Stoffers
21.30 – Jeffrey Ballast vs Iwan Terschegget
22.30 – Levi de Witte vs Geoffrey Meijering

Livestream
Alle wedstrijden van de Krembassy 2019 zijn live te bekijken op de Facebookpagina van Café Kremer. Klik hier om live mee te willen kijken.

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *