Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Krembassy dag 5: Kraker tussen Kist en Olde Kalter

Op dag 5 van de Krembassy staan 3 wedstrijden gepland, één eerste ronde partij en twee laatste 16 partijen in een best of 7 format. Lees hier meer. 

Avondsessie (vanaf 19:00 uur)
Dag 5 van de Krembassy staat vooral in het teken van het begin van de tweede ronde. De avond wordt afgetrapt met de laatste eerste ronde partij tussen Jacob Brink en Martin Nijmeijer. In de tweede partij staat één van de krakers van de tweede ronde op het programma, Christian Kist neemt het dan op tegen Dennie Olde Kalter. Kist won zijn eerste partij met 3-0 van Martijn Mijnheer met een gemiddelde van 81, Olde Kalter won met hetzelfde gemiddelde van Antoine Feijen met 3-1 in sets. De avond wordt afgesloten met ook een mooie partij. Alexander Pas, die Cor Zorgdrager versloeg, gaat het opnemen tegen Thijs ten Hagen. Ten Hagen gooide tot zover het hoogste gemiddelde van het toernooi (86,19) in zijn 3-1 overwinning op Martin Bos.

Overzicht
Bekijk hieronder het complete programma van dag 5:
19:00 – Jacob Brink vs Martin Nijmeijer (L32)
20:00 – Christian Kist vs Dennie Olde Kalter (L16)
21:30 – Alexander Pas vs Thijs ten Hagen (L16)

Livestream
Alle wedstrijden van de Krembassy 2019 zijn live te bekijken op de Facebookpagina van Café Kremer. Klik hier om live mee te willen kijken.

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *