Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Krembassy dag 6: Meulenkamp en Kamphuis doen gooi naar kwartfinales

Op dag 6 van de Krembassy staan drie partijen uit de laatste 16 op het programma. Lees hier meer welke partijen er zullen worden gespeeld in Café Kremer. 

Avondsessie (vanaf 19:00 uur)
Op dag 6 van de Krembassy staan drie laatste 16 partijen op het programma. De avond begint met Vincent Kamphuis tegen Bart Blokhuis. Kamphuis won in de eerste ronde met matig spel van Robin Smees met 3-0, terwijl Blokhuis in de eerste ronde won met 3-1 in sets van Yoerie Peters. In de tweede partij van de avond speelt Ron Meulenkamp, hij treft wederom een jonge speler; Levi de Witte. Meulenkamp won in de eerste ronde met goed spel van Kevin Lasker met 3-0, inclusief een 11-darter. De Witte heeft al twee partijen gespeeld, hij won ze met 3-1 en 3-0 in sets. De avond wordt afgesloten met Jamie Kelder en Marcel Snippe. Kelder won in de eerste ronde met 3-0 van Mark Meijer, terwijl Snippe met 3-1 won van Bennie Gerrits en 3-0 van Bert de Lange.

Overzicht
Bekijk hieronder het complete programma van dag 6:
19:00 – Vincent Kamphuis vs Bart Blokhuis
20:30 – Levi de Witte vs Ron Meulenkamp
22:00 – Jamie Kelder vs Marcel Snippe

Livestream
Alle wedstrijden van de Krembassy 2019 zijn live te bekijken op de Facebookpagina van Café Kremer. Klik hier om live mee te willen kijken.

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *