Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Krembassy dag 8: Wie plaatsen zich voor de halve finales en Krembassy 2020?

Op dag 8 van de Krembassy worden de kwartfinales gespeeld in Café Kremer. Twee kwartfinales worden in de middagsessie gespeeld, de andere twee staan in de avond op het programma. De winnaars zullen verzekerd zijn voor een plaats in de halve finales, maar ook voor een ticket voor Krembassy 2020! Lees hier meer.

Middagsessie (vanaf 13:30 uur)
Dag 8 begint om 13:30 uur met de kwartfinales tussen Alexander Pas en Michael Stoeten. Pas rekende af met Ansjelo Gerritsen (3-0), Cor Zorgdrager (3-2) en Thijs ten Hagen (4-2) op weg naar de kwartfinales. Stoeten bereikten de kwartfinales ten koste van Joren Pots (3-0) en Erwin Extercatte (4-2). De tweede kwartfinale die op het programma staat is Henry Smit tegen Vincent Kamphuis. De ervaren Smit wist eerder deze week van Machiel Stoffers (3-0) en Ruud Hankamp (4-1) te winnen. PDC-speler Kamphuis won van Robin Smees (3-0) en Bart Blokhuis (4-3).

Avondsessie (vanaf 20:00 uur)
De avondsessie wordt om 20:00 uur geopend met Fabian Roosenbrand tegen Jamie Kelder, die toch wel verrassend in de kwartfinales staat. Roosenbrand rekende af met Iwan Terschegget (3-0) en Martin Nijmeijer (4-2) op weg naar de finale. Kelder dit het met mooie overwinningen op Mark Meijer (3-0) en Marcel Snippe (4-1). Dag 8 wordt afgesloten met de absolute kraker in de kwartfinales tussen Dennie Olde Kalter en Ron Meulenkamp. Olde Kalter versloeg op weg naar de kwartfinales Antoine Feijen (3-1) en Christian Kist (4-1). Meulenkamp versloeg twee jonge spelers, Kevin Lasker (3-0) en Levi de Witte (4-0).

Overzicht
Bekijk hieronder het complete programma van dag 8:
13:30 – Alexander Pas vs Michael Stoeten
15:30 – Henry Smit vs Vincent Kamphuis
20:00 – Fabian Roosenbrand vs Jamie Kelder
22:00 – Dennie Olde Kalter vs Ron Meulenkamp
Alle kwartfinales worden gespeeld in het format van best of 9 sets!

Livestream
Alle wedstrijden van de Krembassy 2019 zijn live te bekijken op de Facebookpagina van Café Kremer. Klik hier om live mee te willen kijken.

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Krembassy dag 8: Wie plaatsen zich voor de halve finales en Krembassy 2020?