Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Krembassy finaledag: Wie pakt de titel?

Zondag 14 juli, de finaledag van de Krembassy. In Café Kremer zullen de halve finales en de finale gespeeld worden. Lees hier wat er precies op het programma staat.

Middagsessie (vanaf 13:30 uur)
Om 13:30 uur begint de eerste halve finale tussen Fabian Roosenbrand tegen Alexander Pas. Roosenbrand won op weg naar de halve finales van Iwan Terschegget (3-0), Martin Nijmeijer (4-2) en van Jamie Kelder (5-1). Pas deed dat met overwinningen op Ansjelo Gerritsen (3-0), Cor Zorgdrager (3-2), Thijs ten Hagen (4-2) en Michael Stoeten (5-2). Om 16:00 uur staat de tweede halve finale op het programma tussen Dennie Olde Kalter en Henry Smit. Reuzendoder Olde Kalter wist de halve finales knap te behalen met overwinningen op Antoine Feijen (3-1), Christian Kist (4-1) en Ron Meulenkamp (5-3). Smit versloeg op weg naar de halve finales Machiel Stoffers (3-0), Ruud Hankamp (4-1) en Vincent Kamphuis (5-3). Beide halve finales zullen in een best of 11 sets format worden gespeeld.

Avondsessie (vanaf 20:00 uur)
Om 20:00 uur staat de ‘Grande Final’ op het programma. Krijgen we een nieuwe winnaar in Café Kremer of gaat Dennie Olde Kalter zijn tweede titel pakken?

Overzicht
Bekijk hieronder het complete programma van dag 8:
13:30 – Fabian Roosenbrand vs Alexander Pas
16:00 – Dennie Olde Kalter vs Henry Smit
20:00 – Roosenbrand/Pas vs Olde Kalter/Smit

Livestream
Alle wedstrijden van de Krembassy 2019 zijn live te bekijken op de Facebookpagina van Café Kremer. Klik hier om live mee te willen kijken.

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *