Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Maik Kuivenhoven

Kuivenhoven totaal overschaduwd door Spaanse debutant

Maik Kuivenhoven liet vorig week al een hoog niveau zien op de Euro Tour, zou hij vandaag opnieuw de eerste ronde overleven? De debuterende Spanjaard Jesus Noguera is zijn tegenstander.

Jesus Noguera begon erg sterk aan de wedstrijd. Ondanks dat Maik Kuivenhoven de wedstrijd mocht beginnen, breakte de Spanjaard direct. Na het winnen van zijn eigen leg (0-2), gooide Noguera een belangrijke 87-finish voor opnieuw een break (0-3). Kuivenhoven moest zich al snel terug knokken in de wedstrijd.

De Nederlander was scorend onder zijn niveau en liet dus alle ruimte open voor de Spanjaard. Een comfortabele 16-darter via tops, zorgde zelfs voor een 4-0 voorsprong voor Noguera. Triples werden amper geraakt door de Nederlander en dus kreeg Noguera opnieuw kansen in de leg van Kuivenhoven. Ondanks een pijl op de bull van Kuivenhoven, had Noguera maar één pijl nodig om tops uit te gooien en opnieuw te breaken (0-5). Ook de laatste leg was ondermaats van Kuivenhoven. Jesus Noguera pakte de laatste leg op en whitewasht de Nederlander.

Gemiddelden / Finishpercentage:
Maik Kuivenhoven: 82.3 / 0.00%
Jesus Noguera: 90.18 / 42.86%

Image courtesy of FOTO: Sven Mandel
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *