Dartsactueel.nl | Het meest actuele dartnieuws van dit moment!

Lakeside

Lakeside komt met gloednieuw toernooi tijdens Pasen

Afgelopen maanden werd er bekend gemaakt dat het BDO WK afscheid ging nemen van Lakeside en zou verplaatsen naar Indigo. Vanavond is bekend gemaakt dat er een gloednieuw toernooi komen in Frimley Green. Lees hier meer.

Live Darts gaf maandagavond het volgende aan op hun website; ‘Er komt een nieuw toernooi in Lakeside dat gepland staat tijdens Pasen 2020, in tegenstelling tot de eerdere aankondigingen voor het toernooi in Januari.’

Het deelnemersveld zal waarschijnlijk bestaan uit 32 heren/dames van de BDO, WDF, de Challenge Tour, de Development Tour en het softtipcircuit. Over het format van het toernooi wordt het volgende aangegeven: ‘Het toernooi zal bestaan uit een bekend format in veel sporten, maar wordt niet vaak gebruikt met darts.’

Het toernooi zal een week gaan duren en heeft als doel om de kritiek rondom de sport te verminderen/verwijderen en in de toekomst een deel kan uitmaken van een bredere reeks evenementen. De totale prijzenpot zal £200,000 gaan bedragen.

Er zullen nog een aantal onderhandelingen plaats moeten, waardoor de kaartverkoop naar verwachting eind dit jaar zal gaan beginnen. Meer informatie over dit toernooi volgt!

Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.