Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search
van barneveld

Lisa Ashton pakt World Masters titel na comeback tegen Dobromyslova

Afgelopen avond werd de damesfinale voor de World Masters gespeeld tussen Anastasia Dobromyslova en Lisa Ashton. Lees hier meer. 

Lisa Ashton begon de finale. Dobromyslova miste in de eerste leg 3 darts voor de break, met een 16-darter hield Ashton haar eigen leg. Met een 18-darter kwam Dobromyslova op gelijke hoogte. In de derde leg plaatste Dobromsylova de break met een 90-finish voor 2-1. In de vierde leg miste Ashton twee darts op tops voor de rebreak, met een 19-darter verzilverde de Russin de break; 3-1.

Met een belangrijke 14-darter bleef Ashton in de buurt van Dobromyslova, het werd 3-2. Ashton miste 7 darts op de dubbel voor de rebreak, via tops hield Dobromyslova alsnog haar eigen leg voor een 4-2 voorsprong. Met een 17-hield hield Ashton haar eigen leg voor 4-3. Op het moment dat het moest brak Ashton met een 15-darter naar 4-4. Er kwam dus een beslissende leg in de damesfinale. Met een geweldige 14-darter, inclusief twee 140’ers en een 62-finish pakte Ashton de titel in Circus Tavern!

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *