Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Dutch Open 2022

LIVE UPDATES: Dag 3 Dutch Open 2023 – Finaledag

Zondagochtend om 11:00 uur gaat de laatste dag van de Dutch Open 2023 van start! De jeugdtoernooien staan op het programma, net als de eindfase van het singletoernooi voor de heren. Later in de middag start het podiumprogramma en worden de winnaars gekroond. Volg uitslagen/updates van de wedstrijden van verschillende banen op het Twitteraccount van Darts Actueel. Lees hier meer.

Diverse wedstrijden op de tribunebanen worden livegestreamd op het Youtubekanaal van de Nederlandse Darts Bond. Klik hier om naar de livestream te gaan.

Het DartConnect-systeem wordt zondag gebruikt voor alle wedstrijden op de tribunebanen, het singletoernooi voor de heren en alle jeugdtoernooien. Volg de scores van deze wedstrijden live in het matchcenter door hier te klikken.

Darts Actueel zal aanwezig zijn om foto’s en video’s te maken van diverse wedstrijden, maar ook om verschillende spelers te spreken. Volg hiervoor volg het Twitteraccount van Darts Actueel. Geen Twitter, volg het dan hieronder! Interviews met de winnaars zullen gedurende de dag geüpload worden op het Youtubekanaal van Darts Actueel.

Image courtesy of FOTO: NDB Darts
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *