Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Dutch Open Darts 2023

LIVE UPDATES: Dag 4 Dutch Open 2024 – Finaledag

Zondagochtend om 09:15 uur gaat de laatste dag van de Dutch Open 2024 van start! De jeugdtoernooien staan op het programma, net als de eindfase van het singletoernooi voor de heren. Vroeg in de middag start het podiumprogramma en worden de winnaars gekroond. Lees hier meer.

Diverse wedstrijden van het singletoernooi van de heren (tot en met de laatste 16) worden livegestreamd op het Youtubekanaal van de Nederlandse Darts Bond. Klik hier om naar de livestream te gaan. Vanaf 11:45 start het podiumprogramma met de jeugdfinales. Alle finales kun je live bekijken door naar deze livestream te gaan. De uitzending van RTL7 zal om 13:00 uur beginnen, de jeugdfinales zullen echter niet live uitgezonden worden op TV.

Alle wedstrijden van de jeugdtoernooien en de eindfase van het singletoernooi voor de heren zal live te volgen zijn op DartConnect, je mist dus helemaal niks! Klik hier om naar het matchcenter te gaan.

Darts Actueel zal aanwezig zijn om foto’s en video’s te maken van diverse wedstrijden, maar ook om verschillende spelers te spreken. Volg hiervoor volg het Twitteraccount van Darts Actueel. Interviews met de winnaars zullen gedurende de dag geüpload worden op het Youtubekanaal van Darts Actueel.

Image courtesy of FOTO: Jos Groen / NDB Darts
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *