Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
World Matchplay 2020

Locatie voor laatste TV-toernooien en Winter Series bekend

Woensdagmiddag heeft de PDC de locatie bekend gemaakt voor de play-offs van de Premier League, voor de Grand Slam of Darts en voor de Players Championship Finals. Daarnaast is er ook meer informatie bekend geworden over de Winter Series.

TV-toernooien

De laatste drie televisietoernooien voor het WK zullen in de Ricoh Arena gespeeld worden in Coventry. Dezelfde locatie, waar volgende week de World Grand Prix van start gaat. Al deze evenementen zullen zonder fans worden gespeeld.

De halve finales en de finale van de Premier League zullen op donderdag 15 oktober gespeeld worden. Glen Durrant zal het opnemen tegen Gary Anderson, terwijl Peter Wright moet proberen af te rekenen met Nathan Aspinall.

Van 16 t/m 24 november staat de Grand Slam of Darts op het programma. Gerwyn Price zal daar gaan proberen zijn hattrick met titels compleet te maken. Dit toernooi zal gevuld worden met PDC-winnaars en qualifiers, maar ook met de wereldkampioenen van de BDO.

Een aantal dagen later zal de Players Championship Finals plaatsvinden, van 27 t/m 29 november. Hier zal de top 64 van de Players Championship Order of Merit strijden om de titel op twee verschillende podia. Ook de WK jeugd finale tussen Bradley Brooks en Joe Davis zal hier gespeeld worden.

Winter Series

De locatie en de datum voor de Winter Series is woensdagmiddag ook bekend gemaakt. Net als de eerdere genoemde toernooien zal ook de Winter Series gespeeld worden in Coventry. De laatste 5 Players Championship zullen van 10 t/m 14 november gespeeld worden. De beste speler van de Winter Series die zich nog niet heeft gekwalificeerd, mag ook meedoen aan de Grand Slam of Darts die twee dagen later begint.

Een dag voor de start van de Winter Series wordt er nog een Grand Slam of Darts Qualifier gespeeld.

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *