Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search

Locaties Euro Tour en World Series of Darts Finals in Nederland bekend

In oktober werd de nieuwe kalender voor  de PDC bekend gemaakt voor het jaar 2019. Er stonden o.a. twee Premier League avonden in Ahoy op, maar ook wederom een Euro Tour in Nederland. De World Series of Darts Finals zal daarnaast ook worden gespeeld in de Lage Landen. De locaties voor die toernooien zijn vandaag bekend geworden.

Afgelopen jaar werden er twee Euro Tour toernooien gespeeld in Nederland. In Zwolle werd de Dutch Darts Masters gespeeld, terwijl in Maastricht de eerste editie van de Dutch Darts Championship werd gespeeld. Volgend jaar komt de PDC niet terug in Maastricht, de overgebleven Euro Tour in Nederland zal wederom in de IJsselhallen in Zwolle worden gespeeld. Deze keuze hebben ze waarschijnlijk gekozen, omdat in Zwolle afgelopen jaar veel meer bezoekers kwamen dan in Maastricht. De Euro Tour in Zwolle is gepland op 24 t/m 26 mei 2019.

In oktober werd ook bekend gemaakt dat de World Series of Darts Finals in Amsterdam zal worden gespeeld. De locatie was nog niet bekend. Zo zaten al veel mensen te speculeren over de Ziggo Dome of de Johan Cruijff Arena. Beide locaties werden het niet, het toernooi wordt volgend jaar in het AFAS Live gespeeld. De World Series of Darts Finals wordt volgend jaar op 1 t/m 3 november gespeeld.

Image courtesy of FOTO: Kelly Deckers (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *