Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Luke Humphries met hoog niveau naar tweede ronde PDC Home Tour

Afgelopen avond werd groep 28 van de PDC Home Tour gespeeld. Mike van Duivenbode mocht voor de tweede keer deelnemen. Hij trof Michael Smith, Luke Humphries en Andy Boulton in de groep. Lees hier meer. 

De PDC Home Tour is een nieuw opgezet toernooi bij de PDC. Vanaf vrijdagavond 17 april zijn er 32 avonden lang live darts te zien. Elke avond nemen 4 verschillende tourkaarthouders het tegen elkaar op vanuit hun eigen huis. De winnaar van elke poule kwalificeert zich voor de tweede ronde.

Luke Humphries begon de avond met een nipte 5-4 overwinning op Andy Boulton, hij produceerde een 14-darter in de beslissende leg. In de tweede partij van de avond wist ‘Cool Hand Luke’ met een gemiddelde van 108,6 met 5-2 te winnen van Michael Smith. De avond werd afgesloten met een 5-3 overwinning op de Nederlander Mike van Duivenbode en bleef zo ongeslagen.

Mike van Duivenbode verloor al zijn wedstrijd, maar kende qua niveau een goede avond. Hij verloor zijn eerste partij van de avond met 5-0 van Michael Smith, ondanks een gemiddelde van 93,4. De tweede partij van de avond werd met een gemiddelde van 97,1 met 5-4 verloren van Andy Boulton. In de laatste partij van de avond noteerde ‘The Pigeon’ een gemiddelde van 98,3 maar verloor met 5-3 van Luke Humphries.

Bekijk hieronder alle uitslagen en de eindstand terug van groep 28 van de Home Tour.

Michael Smith 5-0 Mike van Duivenbode
Luke Humphries 5-4 Andy Boulton
Andy Boulton 5-4 Mike van Duivenbode
Luke Humphries 5-2 Michael Smith
Luke Humphries 5-3 Mike van Duivenbode
Michael Smith 5-2 Andy Boulton

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *