Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Luke Woodhouse wint tweede groep PDC Home Tour, inclusief 9-darter

Afgelopen avond is het tweede toernooi van de Home Tour gespeeld. De nummer drie van de wereld Gerwyn Price, maar ook Luke Woodhouse, Ted Evetts en Rowby-John Rodriguez kwamen in actie vanuit hun eigen huis. Lees hier meer.

De PDC Home Tour is een nieuw opgezet toernooi bij de PDC. Vanaf vrijdagavond 17 April is er 32 avonden lang live darts te zien. Elke avond nemen 4 verschillende tourkaarthouders het tegen elkaar op vanuit hun eigen huis. De winnaar van elke poule kwalificeert zich voor de tweede ronde.

Luke Woodhouse heeft de tweede groep van de PDC Home Tour gewonnen. Hij begon de avond met een 5-2 overwinning op Ted Evetts. In de tweede wedstrijd wist ‘Woody’ met 5-0 te winnen van Gerwyn Price. In die partij gooide Woodhouse een gemiddelde van 113,9, maar daarnaast produceerde hij ook een perfecte leg (voor beelden kijken hieronder). Woodhouse verzekerde zich als winnaar van de groep door de laatste partij met 5-2 te winnen van Rowby-John Rodriguez.


Gerwyn Price wist net als Peter Wright de groep niet te winnen. Price begon wel goed met een 5-2 overwinning op Rowby-John Rodriguez. In de tweede partij gooide Price een gemiddelde van 95, maar won geen leg tegen Luke Woodhouse. ‘The Iceman’ sloot de avond af met een 5-2 zege op Ted Evetts.

Bekijk hieronder alle uitslagen en de eindstand terug van het tweede toernooi van de Home Tour.

Gerwyn Price 5-2 Rowby-John Rodriguez
Luke Woodhouse 5-2 Ted Evetts
Ted Evetts 5-3 Rowby-John Rodriguez
Luke Woodhouse 5-0 Gerwyn Price
Luke Woodhouse 5-2 Rowby-John Rodriguez
Gerwyn Price 5-2 Ted Evetts

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *