Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
MAD Darts Nederland

MAD Darts maakt zijn intreden in Nederland

MAD (Modern Amateur Darts) is een nieuwe internationale organisatie, die het amateurdarts nieuw leven in willen blazen. De afgelopen jaren zijn de JDC, partners en ambassadeurs druk bezig geweest een plan te ontwikkelen, om het darten voor de amateurs nog interessanter te maken. Ze durven dan ook te zeggen dat het plan iets revolutionairs is binnen de dartsport.

Na het wegvallen van de British Darts Organisation zijn ze dan ook direct gestart om het plan te starten in het Verenigd Koninkrijk en het mag gezegd worden dat vele darters direct enthousiast waren over het nieuwe systeem.

Wij weten dat in Nederland kickboksen ongelooflijk populair is, datzelfde hebben wij in het Verenigd Koninkrijk met boksen. Stel je voor dat je met darten, ook mensen kan uitdagen en dat je belts + uitstekend prijzengeld kan verdienen. Iedereen heeft dan ook de kans om MAD Wereldkampioen te worden!

De komende dagen en weken zal MAD Darts via social media (Facebook & Twitter) meer informatie geven over het Nederlandse systeem, die in de toekomst uitstekend te combineren valt met bijvoorbeeld de Challenge Tour, Development Tour, WDF-ranking of NDB-ranking.

Wat ze al wel prijs willen geven, is dat er belts zijn voor de Wereldkampioen, Europees Kampioen, Nederlands Kampioen, maar ook voor acht Regionale Kampioenen.

Klinkt dit al goed in de oren? Volg ons dan op een van onze social media pagina’s, en blijf op de hoogte van MAD Darts in Nederland.

Image courtesy of FOTO: MAD Darts Copyright
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *