Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Marjolein Noijens

Maria O’Brien ontsnapt tegen Marjolein Noijens

Marjolein Noijens is er niet in geslaagd om op Lakeside de kwartfinales te bereiken. Na een 1-0 voorsprong gingen de laatste twee sets naar Maria O’Brien. Lees hier meer.

Goede start voor Noijens

Maria O’Brien mocht de partij beginnen en deed dat met een 21-darter. Marjolein Noijens antwoordde sterk. Via dubbel 14 hield ze haar eigen leg en wist in de derde leg zelfs te breaken. Met een knappe 52-finish kwam de Nederlandse op een 2-1 voorsprong, nadat O’Brien een 67-finish had gemist. Noijens bleef vervolgens erg koel in haar eigen leg en pakte zo in 20 darts de eerste set.

O’Brien vecht terug

Na een korte pauze begon Noijens ook goed aan haar eigen set, met een 74-finish kwam ze 1-0 voor. Vervolgens ging het beter lopen bij de Engelse. Met een 17-darter hield ze haar eigen leg, waarna ze via dubbel 2 de break pakte. Noijens kreeg de kans om haar eigen leg te houden, maar kon 81 niet uit gooien. In de vierde leg zorgde ‘OB’ voor een 1-1 stand in sets, met een tweede 17-darter van de set.

O’Brien trekt aan langste eind

De beslissende set mocht worden begonnen door O’Brien en kon zonder veel problemen via dubbel 4 de voorsprong pakken. O’Brien kreeg vervolgens de kans om ook de break te maken, maar toen werd er driemaal op de dubbel gemist. Hierdoor kon Noijens via dubbel 16 toch haar eigen leg houden. Daar blijf het wel bij voor Noijens. O’Brien eindigde de wedstrijd met een 18 en 21-darter voor een 2-1 (1-3,3-1,3-1) winst!

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Maria O’Brien: 70,98 / 28%
Marjolein Noijens: 61,51 / 28%

Image courtesy of FOTO: Chris Sargeant (Tip Top Pics)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *