Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Mario Vandenbogaerde

Mario Vandenbogaerde eenvoudig langs Olde Kalter

Afgelopen kwam Dennie Olde Kalter in actie. Hij speelde zijn laatste 16 partij tegen de Belg Mario Vandenbogaerde. Lees hier meer. 

Mario Vandenbogaerde wist de bull te winnen en mocht daarom de partij beginnen. In de eerste leg miste Olde Kalter meteen twee darts op dubbel 18 voor de break. Via dubbel 8 hield Vandenbogaerde zijn eigen leg. In de tweede leg miste Olde Kalter een 80-finish op dubbel 10, met een 17-darter plaatste de Belg de break en pakte met een 14-darter de eerste set.

Olde Kalter begon scorend goed aan zijn eigen set, maar miste 6 darts op de dubbel. Met het gooien van tops brak Vandenbogaerde gelijk naar 1-0. Met een 13-darter verzilverde ‘Super Mario’ de break. Met een 17-darter pakte Vandenbogaerde de tweede set af van de Nederlander en gingen de heren pauzeren.

Na de pauze begon Olde Kalter wederom goed maar miste weer drie darts op de dubbel, waardoor Vandenbogaerde met een 19-darter alsnog zijn eigen leg hield. Met een 15-darter plaatste de Belg de break voor 2-0. Met een hele knappe 104-finish in 15 darts pakte Vandenbogaerde ook de derde set met 3-0 in legs.

Met een 71-finish plaatste Vandenbogaerde meteen de break en hield met een 18-darter zijn eigen leg voor 2-0. Met twee keer 180 en een 82-finish in 12 darts kwam Olde Kalter eindelijk op het scorebord. Met een 106-finish brak Olde Kalter terug naar 2-2. In een spannende beslissende leg wist Olde Kalter zijn eigen leg te houden met de tweede 106-finish op een rij voor 3-1.

Na een korte pauze miste Olde Kalter in de eerste leg van de vijfde set 4 darts op de dubbel voor de break, met een 56-finish hield Vandenbogaerde zijn eigen leg. In de tweede leg miste de Nederlander 1 dart op de dubbel om zijn eigen leg te houden, met een knappe 107-finish brak Vandenbogaerde en kwam op matchpoint. Met een 16-darter pakte de Belg de 4-1 overwinning.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Mario Vandenbogaerde: 91,55 / 52,38%
Dennie Olde Kalter: 85,12 / 18,75%

Image courtesy of FOTO: Martin van Oostveen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *