Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search

Marshall Arena wordt nieuwe locatie voor World Matchplay 2020

Afgelopen middag is bekend geworden dat de World Matchplay voor het eerst niet wordt, gespeeld in de Winter Gardens. Door het uitbreken van het coronavirus zal de World Matchplay zonder publiek worden gehouden in de Marshall Arena.

Door het uitbreken van het coronavirus heeft de dartsport erg lang stil gelegen. Vanaf volgende week wordt het PDC circuit herstart met de Summer Series, maar de PDC heeft wel besloten dat de World Matchplay over een maand zonder publiek wordt gespeeld. Voor de eerste keer zal deze major in de Marshall Arena in Milton Keynes achter gesloten deuren worden gespeeld.

Reactie van Matthew Porter

PDC-chef Matthew Porter baalt enorm, maar heeft geen andere keuze. Hij heeft verschillende vergaderingen gehad met de Engelse regering en dit was de veiligste optie: “Wij hebben deze moeilijke beslissing pas genomen, toen alle mogelijke opties voor beperkt publiek waren uitgevloerd.”

“Dit zal enorm teleurstellend voor alle fans die van plan worden naar de Winter Gardens te komen, maar wij bieden de fans de kans om hun tickets uit te stellen naar 2021.”

De World Matchplay zal echter wel gewoon live op TV te volgen zijn van 18 t/m 26 juli.

Image courtesy of FOTO: Chris Dean/PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *