Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Martijn Dragt

Martijn Dragt verliest Euro Tour-debuut van Lukeman

Vanmiddag is de tweede editie van de Czech Darts Open gestart. Martijn Dragt opende het toernooi tegen Martin Lukeman. Een succesvol debuut werd het niet voor de Nederlander, hij verloor met 6-1 van ‘Smash’. Lees hier meer.

Martin Lukeman mocht de eerste drie pijlen van het toernooi naar het bord gooien en kon eenvoudig zijn eigen leg houden in 14 darts. Martijn Dragt antwoordde sterk in zijn eigen leg, met een 180’er en een 104-finish kwam hij op 1-1. Lukeman wist vervolgens ook zijn eigen leg weer te houden, dit deed hij met een 107-finish terwijl Dragt stond te wachten op 57 voor de break. In de derde leg kwam dan toch de break. Dragt miste een 127-finish op de bull, waarna Lukeman met een 90-finish op een 3-1 voorsprong kwam.

Lukeman verzilverde de break ook, met een 16-darter kwam hij 4-1 voor. Dragt kon vervolgens in zijn eigen leg zijn Engelse tegenstander niet bijhouden qua scores en moest opnieuw een break incasseren. Via dubbel 9 brak ‘Smash’ naar 5-1 en maakte het een leg later af met een knappe 81-finish! Lukeman zal zaterdagmiddag Luke Humphries treffen in de tweede ronde.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Martin Lukeman: 98,07 / 54,50%
Martijn Dragt: 81,31 / 50%

Image courtesy of FOTO: Jos Groen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *