Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Martijn Kleermaker bereikt opnieuw finaledag Euro Tour

Zaterdag 17 oktober werden de tweede ronde afgewerkt van de European Darts Grand Prix. In de eerste partij van de avond nam Martijn Kleermaker het op tegen Krzysztof Ratajski. Lees hier meer.

Krzysztof Ratajski mocht de partij beginnen en deed dat met een mooie 14-darter. Martijn Kleermaker antwoordde geweldig, want met een 82-finish in 12 darts kwam hij op 1-1. In de derde leg plaatste Kleermaker de eerste break, met een 17-darter kwam de Nederlander 2-1 voor. De break werd met een 81-finish verzilverd voor een 3-1 voorsprong.

Ratajski wist met een 101-finish in 12 darts zijn eigen leg te houden. In de zesde leg miste de Pool dubbel 16 om terug te breaken, waardoor ‘The Dutch Giant’ met een 82-finish alsnog zijn eigen leg hield voor 4-2. In de zevende leg miste ‘The Polish Eagle’ 4 darts op de dubbel, waardoor de Nederlander dankzij een 90-finish brak en op matchpoint kwam; 5-2. De break werd een leg later verzilverd met een 12-darter en zo bereikte Kleermaker wederom de finaledag van de Euro Tour.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Martijn Kleermaker: 98,73 / 60%
Krzysztof Ratajski: 97,40 / 25%

Image courtesy of FOTO: Martin van Oostveen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *