Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Martijn Kleermaker debuteert met overwinning op Euro Tour in België

De Belgian Darts Championship is afgelopen middag van start gegaan in Hasselt. In de zevende partij nam de nieuwe tourkaarthouder Martijn Kleermaker het op tegen Stephen Bunting. Lees hier meer. 

Stephen Bunting mocht de partij beginnen. Bunting miste in de eerste leg tops voor een 68-finish, waardoor Kleermaker via tops meteen de break plaatste. Met een 19-darter verzilverde Kleermaker de break. Met een knappe 75-finish hield Bunting zijn eigen leg en kwam daarmee ook op het scorebord; 2-1.

Met een 14-darter hield ook de Nederlander weer zijn eigen leg voor 3-1. Met een 16-darter plaatste ‘The Dutch Giant’ de tweede break van de partij, met een 17-darter verzilverde Kleermaker de break en kwam daarmee op matchpoint; 5-1.

Met een knappe 96-finish hield Bunting zijn eigen leg en kwam terug tot 5-2. In de achtste leg miste Kleermaker 7 matchdarts, waardoor Bunting terug kwam tot 5-3. Met een 68-finish verzilverde ‘The Bullet’ de break voor 5-4. Met een 18-darter wist de 29-jarige Harderwijker de partij toch met 6-4 te winnen.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Martijn Kleermaker: 83,92 / 29,41%
Stephen Bunting: 87,74 / 33,33%

Image courtesy of FOTO: Martin van Oostveen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Martijn Kleermaker debuteert met overwinning op Euro Tour in België