Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Martin Adams

Martin Adams wint eerste week van nieuwe Live League

Martin Adams is opnieuw succesvol in een nieuwe editie van de Live League. Hij wist de eerste week te winnen en daardoor zien we hem terug in de Champions Week. Lees hier meer.

Na acht weken Modus Online Live League was er ruimte nodig voor een kleine pauze. Afgelopen week is de Live League begonnen met een nieuw format. In plaats van 5 spelers zullen nu 6 spelers zich kwalificeren voor de finaleavond op de zaterdag. De leider van de wedstrijden van maandag t/m woensdag zal zich wederom automatisch kwalificeren. De nummers 1 en 2 van Groep B plaatsen zich ook, net als de top 3 van Groep C. In de finalegroep zal er dan worden gespeeld in twee groepen van drie spelers, waar de top twee van elke groep zich plaatst voor de halve finales.

Martin Adams bleek de sterkste te zijn in Groep A en kwalificeerde zich hierdoor automatisch voor de finalegroep. In Groep B wisten Kevin Burness en Robert Thornton zich te kwalificeren. In Groep C plaatsten James Richardson, Scott Marsh en Chas Barstow zich als laatste voor de finalegroep.

Martin Adams bleek zaterdagavond de sterkste te zijn. In de groepsfase versloeg hij Scott Marsh (4-3) en Robert Thornton (4-0). In de halve finales versloeg hij James Richardson 4-2. Met dezelfde cijfers wist ‘Wolfie’ in de finale Chas Barstow te verslaan.

Scott Marsh won de wedstrijd om de derde plaats en zal daarom samen met Chas Barstow en Martin Adams naar de Champions Week gaan, die in de vijfde week wordt gespeeld.

Uitslagen Groep A
Martin Adams 4-3 Scott Marsh
Martin Adams 4-0 Robert Thornton
Scott Marsh 4-2 Robert Thornton

Uitslagen Groep B
James Richardson 4-2 Kevin Burness
Chas Barstow 4-2 James Richardson
Kevin Burness 4-3 Chas Barstow

Halve finales
Martin Adams 4-2 James Richardson
Chas Barstow 4-2 Scott Marsh

3/4 Plaats
Scott Marsh 4-2 James Richardson

Finale
Martin Adams 4-2 Chas Barstow

Image courtesy of FOTO: Martin van Oostveen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *