Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Martijn Dragt - Baltic Sea Darts Open 2023

Martin Lukeman met ruime cijfers langs Dragt in Leeuwarden

Martijn Dragt is het niet gelukt om de tweede ronde te bereiken van het Dutch Darts Championship. Martin Lukeman speelde erg goed en versloeg de Nederlander met ruime cijfers; 6-2. Lees hier meer.

Voor Martijn Dragt was het zijn derde Euro Tour in zijn carriere. Op de eerste Euro Tour van 2023 in Kiel, bereikte de 34-jarige Nederlander de laatste 16 na knappe overwinningen op Ricky Evans en Rob Cross. Voor de tweede keer op een European Tour trof hij Martin Lukeman in de eerste ronde. Vorig jaar maakte Dragt zijn Euro Tour-debuut tegen Martin Lukeman waarbij de Engelsman met 6-1 te sterk was.

Lukeman begon sterk aan de wedstrijd, met legs in twee keer 15 pijlen en één keer in 17 pijlen nam hij een 3-0 voorsprong. Daarbij produceerde hij finishes van 112 en 83 om op een 3-0 voorsprong te komen. In de vierde leg kwam Dragt op het scorebord, een 13-darter zorgde daarvoor. Lukeman antwoordde meteen, met een 112-finish hield hij het verschil op drie legs; 4-1. De volgende legs gingen allemaal met de darts mee, wat resulteerde in een 6-3 overwinning voor ‘Smash’. Ondanks een 116-finish en twee 13-darters kon Dragt weinig meer forceren in de legs van zijn Engelse tegenstander.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Martin Lukeman: 92,91 / 67%
Martijn Dragt: 91,96 / 43%

Image courtesy of FOTO: Jonas Hunold (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *