Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Max Hopp te sterk voor drie spelers tijdens PDC Home Tour

Afgelopen dinsdagavond werd groep 12 van de PDC Home Tour gespeeld. Max Hopp, Keegan Brown, Conan Whitehead en Mike de Decker kwamen in actie. Lees hier meer over het verloop van de avond. 

De PDC Home Tour is een nieuw opgezet toernooi bij de PDC. Vanaf vrijdagavond 17 april zijn er 32 avonden lang live darts te zien. Elke avond nemen 4 verschillende tourkaarthouders het tegen elkaar op vanuit hun eigen huis. De winnaar van elke poule kwalificeert zich voor de tweede ronde.

De avond begon op schema met spannende partij, maar doordat Keegan Brown zijn internet verbinding niet goed kon krijgen moest hij na één gespeelde wedstrijd het toernooi toch verlaten. Brown verloor met 5-3 van Conan Whitehead. De PDC besliste om dit resultaat te schrappen en dat alle spelers twee keer tegen elkaar moesten gooien.

Max Hopp begon de avond met een nederlaag, Mike de Decker won met 5-3. De Duitser maakte die nederlaag helemaal goed, door zijn andere drie wedstrijden allemaal te winnen. Hij won in de tweede partij met 5-3 van Conan Whitehead. In de derde partij nam hij revanche door Mike de Decker nu met 5-3 te verslaan. De laatste partij van de avond werd wederom gewonnen van Conan Whitehead, dit keer 5-2.

Mike de Decker eindigde met twee overwinningen uit 4 wedstrijden, hij versloeg Max Hopp 5-3 en Conan Whitehead 5-1.

Bekijk hieronder alle uitslagen en de eindstand terug van het twaalfde toernooi van de Home Tour.

Mike De Decker 5-3 Max Hopp
Conan Whitehead 5-2 Mike de Decker
Max Hopp 5-3 Conan Whitehead
Max Hopp 5-3 Mike de Decker
Max Hopp 5-2 Conan Whitehead
Mike De Decker 5-1 Conan Whitehead

Image courtesy of FOTO: Taylor Lanning
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *