Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Michael Smith met 9-darter langs Daryl Gurney in Dublin

Het zit dicht op elkaar in de onderste regionen van de Premier League. Michael Smith moet dan ook alle zeilen bijzetten om punten binnen te halen. Op papier is Daryl Gurney de makkelijkste tegenstander, maar of dit vandaag ook zo makkelijk zal worden is nog maar de vraag. Lees hier meer.

Daryl Gurney mocht de derde partij van de avond beginnen tegen Michael Smith. Gurney deed dit heel sterk met een 13-darter in de eerste leg. Met een 18-darter hield Smith ook zijn eigen leg. Met een mooie 96-finish in 11 darts kwam Gurney weer op voorsprong; 2-1. In de vierde leg produceerde Michael Smith iets moois! Met tweemaal 180, triple 20, triple 19 en dubbel 12 gooide Smith een 9-darter, zijn eerste op TV!!!

Met een 80-finish hield Gurney zijn eigen leg voor een 3-2 voorsprong. Smith gooide in zijn eigen leg tops voor een 3-3 tussenstand. Met een 88-finish hield de Noord-Ier voor vierde keer zijn eigen leg; 4-3. Met een 14-darter hield ook Smith zijn eigen leg.

In de negende leg miste Smith twee darts op tops voor de break, met een 58-finish hield Gurney alsnog zijn eigen leg voor een 5-4 voorsprong. Met een 13-darter kwam Smith voor de vijfde keer op gelijke hoogte. In de elfde leg miste Gurney 6 darts op de dubbel om een punt te pakken, met een 56-finish plaatste ‘Bully Boy’ dan eindelijk de break en het eerste punt. Met het gooien van dubbel 4 pakte de Engelsman de overwinning; 7-5!

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Michael Smith: 88,19 / 36,84%
Daryl Gurney: 85,98 / 41,67%

Bekijk hieronder de 9-darter van Michael Smith terug!

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *