Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Michael van Gerwen wint Drive-In-Darts-Gala in Hannover

Woensdagavond 24 juni werd in Hannover het eerste Drive-In-Darts-Gala toernooi met publiek gespeeld, maar wel op een hele speciale manier. Lees hier meer over het toernooi.

Door het coronavirus heeft het darten ruim 3,5 maand stilgelegen. De dartswereld begint het langzamerhand weer op te pakken. Zo start de PDC op 8 juli met de Summer Series en bedacht PDC Europe het idee om een Drive-In-Darts-Gala te organiseren. Fans konden tickets kopen, en met de auto naar een parkeerplaats toe rijden waar het grote podium van het toernooi zich bevond. Vanuit de auto konden de fans, de wedstrijden bezichtigen. Fans die een VIP-ticket bestelden, krijgen een Meet & Greet van de spelers die de auto zouden gaan wassen. Hieronder is een video te zien, hoe dat te werk ging.

Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Max Hopp en Devon Petersen waren de spelers die in actie zouden komen. Op het laatste moment werd de Zuid-Afrikaan door reisomstandigheden vervangen door de Belg, Dimitri van den Bergh.

Michael van Gerwen versloeg in de halve finales Dimitri van den Bergh met 4-1, terwijl Max Hopp in eigen land met 4-2 te sterk was voor Raymond van Barneveld. In de finale wist Van Gerwen met 4-1 te winnen en won daarmee het allereerste Drive-In-Darts-Gala!

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *