Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Michael van Gerwen

Michael van Gerwen eenvoudig langs Jose Justicia

Zaterdag wordt de tweede ronde van de German Darts Championship afgewerkt in Hildesheim. In de vierde partij van de avondsessie won Michael van Gerwen met 6-3 van Jose Justicia. Lees hier meer.

Het was Jose Justicia die de partij mocht beginnen, maar liep meteen tegen een break aan. Met een 90-finish in 12 darts wist Michael van Gerwen meteen te breaken. In de tweede leg verzilverde Van Gerwen de break met een 180’er en dubbel 4. In de derde leg kwam Justicia ook op het scorebord, met een 17-darter werd het 2-1. Van Gerwen bleef erg goed gooien, een 11-darter zorgde voor een 3-1 voorsprong. Justicia bleef in zijn eigen leg goed gooien, met een 16-darter hield hij opnieuw zijn eigen leg.

In leg 6 was het toch Justicia die knap terug brak. Van Gerwen gooide een matige eigen leg, waardoor Justicia via dubbel 18 er 3-3 van maakte. Toch kon hij niet op voorsprong komen. Met een 13-darter brak ‘Mighty Mike’ meteen weer en kwam via dubbel 3 op matchpoint; 5-3. Een leg later maakte Van Gerwen het meteen af, met een 72-finish zien we de Nederlander terug op de finaledag van de German Darts Championship!

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Michael van Gerwen: 104,15 / 42,9%
Jose Justicia: 91,10 / 37,5%

Image courtesy of FOTO: Chris Dean (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *