Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Michael van Gerwen

Michael van Gerwen eenvoudig langs Lennon

Zaterdagavond werden de laatste 9 tweede ronde partijen van de German Darts Championship afgewerkt. In de vierde partij nam Michael van Gerwen het op tegen Steve Lennon in de tweede ronde. Lees hier meer.

Steve Lennon won in de ingooiruimte de bull en mocht daarom de wedstrijd beginnen. Dit deed de Ier erg sterk, want met een 96-finish hield hij zijn eigen leg. Met een 18-darter hield ook Michael van Gerwen zijn eigen leg. In de derde leg finishte Lennon opnieuw erg sterk, met een 71-finish kwam Lennon op een 2-1 voorsprong. Met een 81-finish in 11 darts hield de Nederlander ook weer zijn eigen leg en zo werd het 2-2.

In de vijfde leg plaatste ‘Mighty Mike’ de eerste break, met een 13-darter kwam hij op een 3-2 voorsprong. Een leg later werd de break in 14 darts verzilverd. In de zevende leg gooide de Ier een matige eigen leg, waardoor Van Gerwen in 17 darts voor de tweede keer brak en op matchpoint kwam. In de achtste leg kreeg Lennon twee darts op dubbel 18 om terug te breaken, maar miste. Met een 70-finish verzekerde ‘Mighty Mike’ de 6-2 overwinning.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Michael van Gerwen: 99,85 / 54,55%
Steve Lennon: 86,69 / 50%

Image courtesy of FOTO: Sven Mandel
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *