Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Michael van Gerwen

Michael van Gerwen eenvoudig langs zwakke Cross

De Premier League is terug! Na een afwezigheid van 5 maanden keert de Premier League terug in Milton Keynes. De aankomende 6 dagen worden er 6 speelrondes afgewerkt, waar donderdag één speler afvalt. In de tweede partij van de avond nam Michael van Gerwen het op tegen Rob Cross.

Cross komt voor, maar houdt het niet lang vol

Michael van Gerwen begon aan de partij, en deed dat ook door de eerste leg met een 68-finish te winnen. In de tweede leg miste Rob Cross 4 darts op de dubbel, maar doordat hij met zijn laatste pijl dubbel 16 wel gooide werd het 1-1. In de derde leg was het Van Gerwen die 5 darts op de dubbel miste, Cross wist via dubbel 18 te profiteren voor een break. Van Gerwen brak in de vierde leg meteen terug in 14 darts waardoor het 2-2 werd. Met een 16-darter werd de break verzilverd voor een 3-2 voorsprong. Met een 87-finish in 12 darts brak de Nederlander opnieuw.

Zakelijk afgemaakt

Via dubbel 5 werd het 5-2 en won ‘Mighty Mike’ 4 legs op een rij. Met een 14-darter brak Van Gerwen naar een 6-2 voorsprong, en pakte in 13 darts een eenvoudige 7-2 overwinning!

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Michael van Gerwen: 103,37 / 36,84
Rob Cross: 89,48 / 25/%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *