Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Michael van Gerwen

Michael van Gerwen met goed spel langs Keane Barry

Michael van Gerwen heeft zich zaterdagavond geplaatst voor de derde ronde van de International Darts Open. In een partij van hoog niveau won Van Gerwen met 6-4 van Keane Barry. Lees er hier meer over.

Michael van Gerwen mocht de wedstrijd beginnen en deed dat sterk met een 14-darter in zijn eigen leg. Keane Barry antwoordde goed, ondanks een 180’er van de Nederlander hield Barry zijn eigen leg ook in 14 darts. Daarna volgden er nog 2 legs die met de darts mee gingen voor een 2-2 tussenstand. In de vijfde leg kreeg Van Gerwen in zijn eigen leg 108 niet van het bord, waarvan Barry goed profiteerde. Met een knappe 112-finish plaatste de Ier de eerste break van de wedstrijd. Het leek erop dat ‘Dynamite’ de break ook zou verzilveren, maar een 127-finish op de bull werd gemist. Van Gerwen gooide een hele belangrijke 160-finish uit en brak zo gelijk terug naar 3-3.

Die rebreak volgde Van Gerwen op met nog een 100+ finish, met een 110-finish pakte Van Gerwen de voorsprong terug in handen; 4-3. Het leek erop dat de heren naar een beslissende leg zouden gaan, maar dat was niet het geval. In de tiende leg miste Barry een cruciale 76-finish om in de wedstrijd te blijven, waarna Van Gerwen via tops de 6-4 overwinning pakte.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Michael van Gerwen: 101,91 / 50%
Keane Barry: 98,93 / 44,4%

Image courtesy of FOTO: Mikal Schlooser (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *