Dartsactueel.nl | H├ęt dartnieuws van dit moment!

Zoeken
Michael van Gerwen - Poland Darts Masters 2024

Michael van Gerwen met veel moeite langs Dylan Slevin

Michael van Gerwen heeft de finaledag gehaald van de European Darts Open in Leverkusen. Van Gerwen hoefde niet zijn beste spel te laten zien om te winnen van de Ier Dylan Slevin. Lees hier meer.

Dylan Slevin kreeg in de beginfase genoeg kansen om Michael van Gerwen meteen pijn te doen. In de eerste twee legs kreeg de Ier meerdere pijlen op de dubbel, maar beide legs gingen uiteindelijk naar Van Gerwen. Deze voorsprong en break kon Slevin uiteindelijk niet meer ongedaan maken. De overige acht legs gingen allemaal met de darts mee.

Echter kreeg ‘Ocean’ wel de kans om terug te breaken. Zo miste Slevin in leg 6 tops voor een 70-finish voor de rebreak. Ook Van Gerwen had eerder in de wedstrijd de kans om de wedstrijd sneller in het slot te gooien. Zo miste de Nederlander in leg 3 en 5 meerdere pijlen op de dubbel voor een dubbele break voorsprong. In leg 10 produceerde ‘Mighty Mike’ een 78-finish om de partij toch naar zich toe te trekken; 6-4.

Zondag mag Van Gerwen het bij de laatste 16 opnemen tegen de nummer 10 geplaatste Ryan Searle, die eerder in de middag met dezelfde cijfers afrekende met Daryl Gurney.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Michael van Gerwen: 92,77 / 27,3%
Dylan Slevin: 88,73 / 23,5%

Image courtesy of FOTO: Simon O'Connor (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *