Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Michael van Gerwen

Michael van Gerwen stuurt Cullen naar huis

Michael van Gerwen heeft Adam Hunt een groot plezier gedaan. Hij won een matige partij met 5-3 en hierdoor is niet cullen, maar Adam Hunt door naar de volgende ronde. Michael van Gerwen zelf was al door.

Van Gerwen zet vorm niet voort

De laatste wedstrijd van de eerste ronde gaat tussen Michael van Gerwen en Joe Cullen. Voor Michael van Gerwen staat er weinig druk op deze wedstrijd, hij is zeker door. Joe Cullen heeft vier legs nodig om de volgende ronde te bereiken. De laatste ontmoeting tussen Van Gerwen en Cullen was de finale van de International darts Open. Deze werd gewonnen door Joe Cullen.

Michael van Gerwen kon niet komen aan het niveau van zijn eerste twee wedstrijden. Hij had scorend moeite om echt hoge scores te gooien en hij liet ook wat kansen op de dubbels liggen. Hierdoor kon Joe Cullen aan blijven haken bij Van Gerwen. De belangrijkste leg van de wedstrijd was de achtste leg. Deze leg moest Joe Cullen winnen om de groep te overleven. Joe Cullen gooide 180 en Van Gerwen kon eigenlijk niet aanhaken. Omdat Joe Cullen zes dubbels mist, haakt Van Gerwen toch aan en hij gooit de dubbel wel uit. Hierdoor wint Van Gerwen een matige wedstrijd, en moet Joe Cullen naar huis.

Gemiddeldes / finishpercentage
Michael van Gerwen: 92.8 / 31.25%
Joe Cullen: 91.73 / 25%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *