Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Mike de Decker: ‘Als ik geen tourkaart had gewonnen, had ik een heel ander leven gehad’

In deze bizarre tijden met het coronavirus zal er de aankomende tijd geen live darts zijn bij de PDC. In de komende weken zal daarom Darts Actueel meerdere Achter de Okkie Podcasts gaan opnemen met verschillende spelers. In de tweede aflevering van ‘Corona Tapes’ spreken we iemand buiten Nederland, het is de Belgische tourkaarthouder Mike de Decker. Lees hier meer. 

De redacteurs van Darts Actueel, Mike Hooiveld en Pim Huberts, spreken met de 24-jarige speler uit het Belgische Mechelen. Hij verteld dat hij weinig aan het trainen is, ‘Je weet niet wanneer het dartseizoen weer verder gaat, dus het heeft weinig nut op dit moment’ laat hij weten.

Mike de Decker verteld daarnaast hoe belangrijk het voor hem is om terug te zijn bij de PDC. Het pakken van een tourkaart begin janauri was veranderd het leven voor de Belg, het had zo maar anders kunnen zijn.

Ook wordt er samen met ‘The Real Deal’ teruggekeken naar de Belgian Darts Championship, de allereerste Euro Tour in België. Tijdens de UK Open speelde de Belg tegen de eerste vrouwelijke PDC tourkaarthouder, Lisa Ashton. We bespreken met De Decker hoe deze ervaring was.

Ten slotte wordt de rubriek ‘Mooie Verhalen’ ook bij Mike de Decker naar voren gehaald. De Decker verteld een verhaal van Diogo Portela die ‘s nachts in zijn onderbroek de kamer van De Decker en Ronny Huybrechts binnen kwam. Wat er toen gebeurde? Luister dan de podcast via Spotify of Youtube hieronder!

Image courtesy of FOTO: Sven Neuschaefer (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Mike de Decker: ‘Als ik geen tourkaart had gewonnen, had ik een heel ander leven gehad’